T-SHIRT

T-shirt laten bedrukken voor elke gelegenheid. Wij denken aan schoolreis, sport, zwangerschapsaankondiging, vaderdag, moederdag of andere bijzondere gelegenheden. Wij hebben een aantal standaard teksten maar wij bedrukken ook op aanvraag. Speciaal verzoek neem gerust contact op wij denken graag met je mee.
Wil je graag zelf een strijkapplicatie op je shirt maken ook die hebben wij in ons assortiment in verschillende kleuren. Zo kun je met jouw zoon of dochter het eigen shirt pimpen!

per pagina
per pagina
© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!