INTERIEUR

Ook voor leuke dingen in huis bent u aan het goede adres. Wil je graag zelf wat gezelligheid in huis of misschien geef je graag iets cadeau?  De paper Bags, zijn ook uitermate geschikt voor een kleine blijk van waardering. 
De muurcirkels zijn nieuw in ons assortiment. Je kunt ze bedrukken met een foto of tekst. Het leuke hiervan is dat je ze volledig naar eigen wens, in elk gewenste kleur kan maken. Tekst, geboortekaartje of andere inspiratie? Het kan allemaal.
Kijk ook eens bij het kopje babykamer. Prachtige houten namen en groeimeters maar ook andere artikelen om dit fijne kamertje gezellig te maken

© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!