Contact

       

Hoe gaan wij te werk?

 

       *Je neemt een kijkje…

Op de webshop is van alles te vinden. Is iets niet op voorraad? Of wil je iets laten bedrukken wat je zelf al heb? Zoek je net iets anders? Laat het mij weten! Maak gebruik van onderstaand contactformulier en we zullen kijken wat er mogelijk is.

    *Je heb iets gevonden…

Wat fijn dat er iets voor je bij zit. Je kunt de betaling voldoen door middel van IDEAL.

     *Een bestelling geplaatst…

Wat leuk! Wij gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling met daarin onderstaande gegevens nog eens op een rijtje. Heb je een gepersonaliseerd cadeau? Dan kan het zijn dat u eerst een voorbeeld krijgt via het opgegeven email-adres. Bij een akkoord gaan we het zo spoedig mogelijk in gang zetten. (Wees er bewust van dat hoe langer wij wachten op akkoord, hoe langer de bestelling op zich laat wachten).

     *De bestelling staat klaar…

3-5 werkdagen, dat hebben wij nodig om je bestelling in orde te maken. Mocht het anders zijn hoor je van ons.

    *De bestelling kan de deur uit…

Je kunt kiezen of je de bestelling wilt afhalen of laten verzenden. Indien je heb gekozen voor het laten verzenden ontvangt je een Track & Trace code. Wil je graag uw bestelling kosteloos afhalen? Dan heb je twee mogelijkheden:

  • Archimedesstraat 32 te Barneveld op afspraak
  • Labels86, Langstraat 86a te Barneveld. Dit zijn de reguliere openingstijden:

                Maandag: 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag: 9.30 - 17.00 uur

Woensdag: 9.30 - 17.00 uur

Donderdag: 9.30 - 17.00 uur

Vrijdag: 9.30 - 20.00 uur

Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur

 

Wij hopen dat je veel plezier heeft van de artikelen. Mocht je niet tevreden zijn of wellicht heb je tips of vragen? Stel ze gerust! Je kunt het contactformulier gebruiken.

© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!