Over ons

Het gezicht achter A-letters: 

Ik ben Alette Evers en ik ben getrouwd met Rico. Samen met onze kinderen, Iris en Roderik, wonen we in Barneveld. Naast mijn webshop, ben ik ook werkzaam bij Loveli. Ik ben altijd al graag creatief bezig. Jaren geleden deed ik al veel met de naaimachine, later breidde zich dat uit naar het maken van tekstborden. Vervolgens begon ik met het bedrukken van allerlei artikelen. Wat begon als een hobby, bleef door veel inspiratie en plezier doorgroeien. In september 2016 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: A-letters werd een feit! Ondertussen zijn we alweer een paar jaar verder. Er zijn veel producten bij gekomen maar ook hebben we leuke merken kunnen toevoegen. Ook staat sinds een paar maanden een deel van het assortiment bij Labels 86 (Langstraat 86a) in Barneveld. Al met al genoeg reden om trots te zijn! Bedankt voor je interesse, het wordt gewaardeerd!

Groetjes Alette,

© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!