MOMENTEN

Door het hele jaar door zijn er leuke dagen die een reden zijn voor een feestje! Wij hebben de leukste cadeautjes maar ontzorgen we je graag. Zo zie je bij de traktaties de leukste uitdeelverpakkingen, wat ook geschikt in deze tijd met corona! In mei en juni is het tijd voor Vaderdag en moederdag. Hoe leuk is het om wat gepersonaliseerd te laten maken? Voor de maand december hebben we alles voor een gezellige Sinterklaasfeest en sfeervolle Kerst. Wil je graag de broodtrommels, bekers en gymtassen gepersonaliseerd hebben na de zomervakantie? Kijk snel naar de mogelijkheden!

© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!