Voorwaarden en Bestlinfo

Algemeen:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van A-Letters. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de website van A-Letters. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. A-Letters garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. A-Letters behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Voorraden:
A-Letters biedt zowel handgemaakte artikelen aan, als artikelen van onze producent. Wij werken met minimale voorraden.
Kleine artikelen zijn meestal op voorraad. Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u dit bedrag terug. Voor de handgemaakte artikelen geldt een andere levertermijn. Als het een geheel eigen keuze ontwerp is gaat de levertermijn in na de definitieve gemaakte keuze. Aan de vervaardiging van de artikelen word pas begonnen na binnenkomst van betaling, dan gaat levertermijn ook lopen

Afhalen:
Uiteraard mag u uw bestelling ook (kosteloos) afhalen. U heeft de mogelijkheid om af te halen bij A-Letters of Labels86

Verzenden:
Verzendkosten wordt berekent volgens de PostNL tarieven. Het wordt altijd met track en trace verzonden mits u anders wilt.
Wij verzenden ook naar Belgie en Duitsland
A-Letters is helaas niet verantwoordelijk voor verlies, zoek raken, beschadigen of diefstal tijdens verzenden. Tegen meerprijs kan pakketpost verzekerd verzonden worden, vermeldt dit dan bij uw bestelling.

Ruilen en retourneren:
Natuurlijk hoop ik dat mijn producten in de smaak vallen. Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat een product niet naar wens is, kan je deze binnen 7 dagen na ontvangst ruilen of retour zenden. Op maat gemaakte artikelen en met naam bedrukte artikelen kan ik gezien het persoonlijke karakter helaas niet retour nemen.
Wilt u een item ruilen, dan zijn de extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) voor rekening van de koper.
Neem voor omruilen svp contact op via info@a-letters.nl

Privacy:
Indien u een bestelling plaatst bij A-Letters, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van A-Letters. A-Letters houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. A-Letters respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. A-Letters maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

Copyright/Auteursrechten:
Op alle afbeeldingen op de site van A-Letters berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van A-Letters.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!