LITTLE DUTCH

Little Dutch Houten Speelgoed met naam

Een zorgvuldige keuze is gemaakt uit prachtige items die nu worden bedrukt. Hierdoor krijgen deze fraaie Little Dutch producten een extra dimensie van originaliteit en waarde. Op deze wijze ontstaat er een prachtig en duurzaam kraam- of verjaardagscadeau voor een kind. De diversiteit van de Little Dutch selectie blijft steeds groeien.

Wat moet je weten:

Voor het schoonmaken van het speelgoed raden wij een vochtige doek aan met, zeker niet te nat. Gebruik hierbij gewoon water, wij kunnen namelijk niet van elk schoonmaakmiddel garanderen dat het er hiermee op blijft zitten. Wij adviseren je ook, wellicht overbodig om te vermelden, om je kindje niet te laten bijten op het speelgoed in het algemeen.

Little Dutch is een eigentijds baby- en kinder-lifestylemerk met producten van kwaliteit, gemaakt met liefde. In ons assortiment vind je o.a. origineel speelgoed. De producten worden gekenmerkt door mooie materialen en bijzondere dessins die passen bij de vertrouwde Little Dutch stijl die zowel kinderen als ouders aanspreekt. Super gaaf houten speelgoed!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

#littledutchrollerbaan #littledutchtrein #littledutchblokkentrein #littledutchtuimelstapelaar #littledutchregenboog #littledutch #houtenspeelgoed #littledutchtelraam #littleduchtstapelaar #littlegoose #littleducthstapeltoren #littledutchknuffelpop #knuffelpop #littledutchverjaardagstaart #littledutchkoffiezetapparaat #littledutchbroodrooster #littledutchtheeservies #balanspel #littledutchgereedschapskist #littledutchtruck 3littledutchscooter #littledutchhamerbank #littledutchautobaan

© 2015 - 2024 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel