LITTLE DUTCH

Little Dutch Houten Speelgoed met naam

Little Dutch bedrukken:

Zoals wellicht al bekend zijn wij sinds kort overgegaan op een nieuwe manier van bedrukken. De oude manier van bestickeren mag niet meer conform veiligheidsregels. Wij gebruiken nu veilige verf.

Wat moet je weten:

Deze gifvrije verf is veilig en voldoet aan de laatste regelgeving. Wij doen ons uiterste best om hiermee zo zorgvuldig en nauwkeurig mogelijk te werk te gaan. Uiteraard mag u hoge verwachtingen hiervan hebben, echter, het is echt handwerk. Voor het schoonmaken van het speelgoed raden wij een vochtige doek aan met, zeker niet te nat. Gebruik hierbij gewoon water, wij kunnen namelijk niet van elk schoonmaakmiddel garanderen dat het er hiermee op blijft zitten. Wij adviseren je ook, wellicht overbodig om te vermelden, om je kindje niet te laten bijten op het speelgoed in het algemeen.

Little Dutch is een eigentijds baby- en kinder-lifestylemerk met producten van kwaliteit, gemaakt met liefde. In ons assortiment vind je o.a. origineel speelgoed. De producten worden gekenmerkt door mooie materialen en bijzondere dessins die passen bij de vertrouwde Little Dutch stijl die zowel kinderen als ouders aanspreekt. Super gaaf houten speelgoed!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

#littledutchrollerbaan #littledutchtrein #littledutchblokkentrein #littledutchtuimelstapelaar #littledutchregenboog #littledutch #houtenspeelgoed #littledutchtelraam #littleduchtstapelaar #littlegoose #littleducthstapeltoren #littledutchknuffelpop #knuffelpop #littledutchverjaardagstaart #littledutchkoffiezetapparaat #littledutchbroodrooster #littledutchtheeservies #balanspel #littledutchgereedschapskist #littledutchtruck 3littledutchscooter #littledutchhamerbank #littledutchautobaan

© 2015 - 2023 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel