CADEAUTJES

Hier moet u zijn voor de leukste cadeaus voor de kleintjes onder ons. Denk aan het leuke speelgoed van Little Dutch of de houten artikelen die gepersonaliseerd kunnen worden. Houd u er rekening mee dat u uw bestelling met 3-5 werkdagen binnen heeft? Tenzij het anders staat aangegeven. Wilt u iemand bedanken, een juf of meester? Of uw personeel? Of wellicht de grootouders? Ook dan zit u goed! Vind u het leuk als we uw eigen logo gebruiken? Laat het ons weten en we kijken graag mee.

© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!