BABY - KIND

Een prachtige collectie baby- en kinderkleding, geselecteerd op de beste kwaliteit, comfort en betaalbaarheid. De producten van Funnies blijven mooi en dat is ook wat waard! We hebben badjasjes en rompers, welke ook te bedrukken zijn. Hiervan zijn ook de knuffels, leuk om cadeau te geven bij een geboorte. De slabbetjes en spenen van bibs en friggs, die zo populair zijn vind je ook bij ons. Wil je graag en slab personaliseren met naam of logo? Dat is mogelijk! 

© 2015 - 2021 De allerleukste website voor (gepersonaliseerde) kraamcadeau’s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nog één week en dan gaan wij op vakantie! Dat houdt in dat wij gedurende deze vakantieperiode gesloten zijn en geen orders kunnen versturen. De laatste dag dat wij kunnen versturen is zaterdag 31 juli. Handgemaakte producten kunnen besteld worden tot donderdag 29 juli 10.00 uur , voorraad producten tot 31 augustus. U kunt in de vakantie periode wel terecht bij LABELS86 aan de Langstraat 86a in het centrum van Barneveld!